creatief
denken
& doen

   


de kracht
van
creativiteit


workshops & trainingen


kunst
werk
ruimte

Anderen en veranderen


Durf jij veranderen op een andere, creatieve, speelse en ook confronterende manier te ervaren, dan is deze workshop geknipt voor jou en/of je team!

Deze workshop is bedoeld voor alle mensen die hun grenzen willen verleggen. De workshop geeft in korte tijd, op ongewone wijze, inzicht in het fenomeen veranderen. Deze workshop is in te zetten als een gerichte/creatieve interventie tijdens een verandertraject, een stand-alone impuls op het gebied van inzicht in veranderen of als een bijzondere kick-off sessie van een verandertraject.

Om je grenzen te kunnen verleggen is het goed te weten waar je grenzen liggen. Hoe staat het met jouw comfortzone? In deze workshop ga je op zoek naar die grenzen.

Je krijgt antwoorden op vragen als:

Met behulp van een ‘brood’ klei en overige materialen, diverse vragen en oefeningen krijg je inzicht. Je werkt individueel en door vragen en handelingen tussendoor, word je geconfronteerd met actie en reactie van jezelf en de ander.

De inzichten/ervaringen worden steeds gekoppeld aan thema’s uit de dagelijkse praktijk. Het creatieve brein wordt geprikkeld en duidelijk wordt dat dit een belangrijke rol speelt bij het bij het kunnen en willen veranderen, experimenteren, grenzen opzoeken en samenwerken.

Een afdrukversie van de workshopbeschrijving vind je hier.