creatief
denken
& doen

   


de kracht
van
creativiteit


workshops & trainingen


kunst
werk
ruimte

BrainJumping ...........hersengymnastiek!


De doelgroep bestaat uit mensen die geloven in de toegevoegde waarde van creativiteit en zelf een bijdrage willen leveren aan het vergroten van de creativiteit in hun bedrijfscultuur.

Tijdens de workshop BrainJumping activeer je het creatieve deel van je hersenen en ervaar je het effect van:

De workshop kan goed fungeren als een warming-up of energizer voor een out-of-the-box strategiedag of heisessie.

Creatief denken kan geleerd worden. Creatief kunnen denken is heel handig in situaties, die een andere kijk op de zaak en een andere dan gebruikelijke actie vergen; in situaties waarin je niet meer weg komt met een standaardreactie, oplossing of idee! Creativiteit is niet langer uitsluitend aan de artistieke en/of kunstwereld voorbehouden. Bedrijven schreeuwen tegenwoordig om creatieve medewerkers en innovatie op de werkvloer. Bij de meeste handelingen varen we op routine(denken). Dat vergt weinig inspanning; kost nauwelijks energie. De keerzijde ervan is dat het weinig beweging, verandering en vernieuwing oplevert. Door creatief denken krijg je juist energie en zie je nieuwe mogelijkheden.

De workshop is modulair opgebouwd. Afhankelijk van de context, uw wensen, tijd en budget varieert de workshop van ca 1,5 uur tot een dagdeel.

Deelnemers: het meest geschikte aantal deelnemers varieert van 10 tot 25 personen.

Investering: er wordt een offerte op maat gemaakt. Indicatie: de vergoeding voor een workshop is € 695,-- exclusief BTW, reis-, locatiekosten en consumpties.

Locatie: tot 12 deelnemers kan de workshop worden gegeven in de KunstWerkRuimte. Dit is een boerderij in de Beemster (ca. 20 kilometer ten noorden van Amsterdam) omringd door weilanden en een kleine boomgaard. Kijk ook op www.kunstwerkruimte.nl.

Als u belangstelling en/of vragen heeft, kunt u zich wenden tot Inge Bečka te bereiken via info@creativiteitincontext.nl.

Een afdrukversie van de workshopbeschrijving vind je hier.