creatief
denken
& doen

   


de kracht
van
creativiteit


workshops & trainingen


kunst
werk
ruimte

Ontwikkel & prikkel je creatieve brein!


Creatief denken en creatief in het leven staan, kun je leren.

Waarom Creativiteit?


Binnen het bedrijfsleven is er een dringende behoefte aan creatieve ideeën en mensen die in staat zijn een ander geluid te laten horen. Creativiteit is uiterst belangrijk voor de ontwikkeling van mensen, en daarmee ook voor de ontwikkeling van organisaties. Op dit moment ligt sterk de nadruk op innovatie en creativiteit. Hiermee kun je jezelf ontplooien en onderscheiden van je omgeving en concurrent. In een organisatie met een creatieve cultuur is de ‘core attitude’: zoeken naar mogelijkheden, open staan voor je omgeving, nieuwsgierig zijn, lef hebben, experimenteren, gericht zijn op de toekomst en zaken positief benaderen.

Creatieve vaardigheden zijn geen doel op zichzelf, maar instrumenten om doelen te realiseren.

In deze 2 daagse opleiding zijn creatieve basisvaardigheden de rode draad. Na afloop ben je in staat denkpatronen te doorbreken en anders tegen zaken aan te kijken. Dit levert op dat je openstaat voor vernieuwing, verandering en je ‘brein op groen’ staat in plaats van rood.

Daarnaast krijg je antwoorden op:

De creatieve basisvaardigheden:

Een afdrukversie van de workshopbeschrijving vind je hier.

In overleg kan deze training voor uw organisatie/ team op maat worden aangepast, zowel op inhoud, locatie en aantal dagdelen.